Shoh detin e kalter

Shoh detin e kalter
Shoh detin e kalter, Dhe dielin plot shkelqim 
I zhytyr ne mendime ,Mbyll syte me trishtim
E ne nje cast te bukur ,Ndjej parfumin tend 
Shoh.po ti sje. dhe dhimbja, ze prape vend.

Dhe aty kuptoj ,qe ti je mjaft larg 
Dhe lotet ne sy ,gati me behen varg. Read more »

Nëse mëkat qenka dashuria

images

Nëse mëkat qenka dashuria
Atëherë jeta nuk paska vlerë,
E ç’më duhet mua dielli
Kur dimër do të kem edhe në verë!

Kurse pasqyrën do ta thej fare
Dhe veç sytë e zemrës do ti lexoj,
Mund të më vrasin, shpirtin t’më kallin Read more »

Page 1 of 2912345678910...20...Last »