Dashuria

Dashuria

Dashuria..eshte fjale e arte,
Qe natyrsheme shkelqene.
Kush e di dhe e ka prane,
Zemren veten s’e genjen.

Ai qe per maske e mbane..!
Shpirtin..veten ka maskuar.Kurre maska s’mund te fsheh,
Dashurin..e dashuruar.

3 Comments so far

  1. florian on February 10th, 2013

    ne poezi dashuriee

  2. ibadete on April 15th, 2013

    bukur

  3. armonda on May 8th, 2013

    shum e bukur koka ju lumt kush e ka shkujt aa :)

Leave a reply