Malli per Ty

Malli per Ty

Mbase nuk bej mire se po te shkruaj
pasi nuk di nga t’ja filloj
se kam shum per te treguar
nuk e di mund dhe te gaboj
ndoshta ate qe ndjej nuk e shpreh dot
sepse fjalet kan varferi dhe cdo te mjaftojn
gjithsesi disa germa po i formoj
“me gjith shpirt te dashuroj”
por te lutem mos e merr per dobesi
keto jan ndjenjat e mia per ty
edhe nese un te ngjaj si femi
eshte malli dhe deshira te jem me ty ne perjetsi…

3 Comments so far

 1. Vala on April 9th, 2013

  Por te lutem mos e merr per dobsi kto jan ndjenjat e mia për ty…
  Kur ta gjesh vajzen prefekte do te merr malli per gabimet e mia

 2. sara minai on September 1st, 2013

  wow shm e bukur perfekte

 3. franc on September 8th, 2013

  Malli per Ty

  Mbase nuk bej mire se po te shkruaj
  pasi nuk di nga t’ja filloj
  se kam shum per te treguar
  nuk e di mund dhe te gaboj
  ndoshta ate qe ndjej nuk e shpreh dot
  sepse fjalet kan varferi dhe cdo te mjaftojn
  gjithsesi disa germa po i formoj
  “me gjith shpirt te dashuroj”
  por te lutem mos e merr per dobesi
  keto jan ndjenjat e mia per ty
  edhe nese un te ngjaj si femi
  eshte malli dhe deshira te jem me ty ne perjetsi…

Leave a reply