DASHURIA

DASHURIA

Më e rëndë se toka Më e lehtë se hija
E vjeter sa lindja Pafund sa gjithësia
E ëmbël sa fjala E hidhur sa pikëllimi
E ngrohët sa falja E fortë sa qëndrimi
Rrënon edhe atje Ku fare ska ndërtuar Read more »

Dashuria

Dashuria

Dashuria..eshte fjale e arte,
Qe natyrsheme shkelqene.
Kush e di dhe e ka prane,
Zemren veten s’e genjen.

Ai qe per maske e mbane..!
Shpirtin..veten ka maskuar. Read more »